Som overskriften lyder på, så ser det ud til Bjarne Riis overlever endnu en gang doping beskyldninger i cykelsporten. Rygtet vil sige at det danske hold har fået en ny sponsor og det skulle være en sponsor af den helt store kaliber. Rygterne i pressen har løbet hele dagen om at Bjarne skulle holde pressemøde på mandag i London, og i samme tid gik der rygter på at tinkoff også skulle holde et pressemøde i London, så der har virkelig været gang i rygtemøllenm alt fra rygter om at Bjarne vil sælge sit hold til at han vil komme med indrømmelser. Men ny viser det sig at Team saxo bank skal holde sit pressemøde i google hovedkontor i London.

Og der med tyder alt på at Team Saxo bank har fået et af verden største firmaer som hovedsponsor. Hvis rygtet skulle vise sig og være sandt, vil dette betyde utrolig meget for holdet. Du kan læse mere om det her på EB. Som altid følger vi selvfølig situation tæt og vil komme med nye oplysninger så snart der skulle komme noget nyt frem.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>