Idag modtog vi en forspørgelse fra en vinduespudser slagelse om hvad en forsikring for en vinduespudser ville koste. Da vi alle ved at vinduespudsning er et risikabelt fag, ved vi også at det automatisk vil blive dyre. Vi spurgte indtil hvilken slags opgaver han beskæftigede sig med, og om han havde rentvandsanlæg eller om alt det høje arbejde ville blive udført med stige og lift. Ved stige og løft har vi altid mange fald ulykker hvert år, og det har derfor en masse og spille ind der. Efter en længere snak blev vi enige om at det var bedst han dækket sig ind fuldt, det vil sige en ansvarsforsikring og arbejdsulykke osv. Da det bedst ville betale sig, hvis han nu skulle komme ud for en ulykke. Prisen bliver på omkring 10.000 på års basis. Det er dyre end andre forsikringer i andre fag. Men som sagt vinduespudser faget er farligt, og der er en masse vanskelige opgaver, som ikke altid bliver udført på den mest ansvarlig måde og derfor bliver det dyre.

Hvad kunne han gøre hvis han ville have endnu billiger forsikring. Han kunne vælge og samle alle sine forsikringer hos os, og på den måde opnå den bedste og billigeste løsning. Vi ved godt det kan være besværligt og flytte alle forsikringer over til et, men alt det klare vi også, så du løfter ikke en fingere, vi klare det hele.

Lidt info om vinduespudser branchen.

Mange tænker sikkert, hvorfor skal det være dyre og blive forsikret når man er vinduespudser frem for en rengøringsass. feks. Det er der flere grunde til. En vinduespudser køre for det første en masse kilometer i sin bil. En vinduespudser hænger også tit ud af vinduer i alle slags højder. De kravler op og ned af stige flere gange om dagen. Ved stige arbejde er der stor chance for skred eller fald ulykker. Stigen er et af de områder der sker fleste ulykker på hvert år, og derfor skal vinduespudserne være meget opmærksomme på deres stiger, at de er i bedste stand, og kun bruge anerkendte og gode mærker. Stiger kan blive for billige, og vi ved af erfaring at mange ny startet vinduespudser godt vil spare lidt på regningen ved og købe de billigere stiger, men det kan vise sig fatalt. Så derfor invester altid i gode stiger. Er du en seriøs vinduespudser som kun vil levere det bedste resultat til din kunder, og skal din vinduespudsning altid være god og sikker, så køber du en DIRK stige. Det er en stige som er godkendt i vores forsikrings afdeling.

Ud over alle disse ting. Så kan vinduespudser også risikere og ødlægge nogle af kundens ting. Det kan bla. være vaser, havemøbler, girll osv. Det er selvfølig aldrig med mening at vinduespudseren ødlægger ting, men som alt andet kan uheld ske når man mindst venter det. Der er endda eks på at vinduespudser har ødelagt ruder, ridset eller direkte skadet vinduerne. Det kan de komme til på flere måder. Og det kan hurtigt blive dyrt, hvis man ikke er forsikret, sådan nogle ruder kan hurtigt løbe op. Så derfor gå aldrig på kompromise med din forsikring, den kan redde dig i mange uforventet situationer.

I øjeblikket har vi over 10 vinduespudser fra hele Danmark som er dækket af os, og det er de rigtige glade for, vi har assisteret dem i alle mulige tænkelig situationer, og vi har derfor den nødvendig erfaring som er krævet af et professionelt forsikring selskab. Vi har både den store og den lille virksomhed hos os, så ønsker du og gøre som vinduespudser ringsted, så kontakt os idag, og modtag et tilbud på din forsikring, så finder vi den rette løsning til dig.

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>