Nu er sommeren ved at være slut og vi er på vej ind i vinter månederne, så skal havemøbler og så videre til og pakkes væk. Mange gøre haven klar til vinteren, pudser vinduerne og sørger for at alt er klart. Men viste du at ridser i vinduer ikke dækkes af forsikringen. Mange tror fejlagtigt at når de pudser deres vinduer og der opstår ridser at så klare forsikringen det bare. Men sådan er det ikke og mange bliver slemt overrasket. Vi har haft et eks. Vi gerne vil dele med jer. Et ældre ægte par ville pudse deres vinduer og besluttede sig for selv at gøre det. Det er jo også fint nok, hvis man altså har det rette udstyr. Mange tror at et billigt vinduespudser sæt kan klare opgaven, det kan det også i de fleste situationer. Men på nogen ruder kan det efterlade ridser, og det var hvad der skete med dette par. De kontaktede så os og vi kunne desværre ikke hjælpe dem. Andre vinduer kan ikke tåle sæbe, det kan der opstå store skader ved. Det er bla. blevet moderne med de såkaldte selvrensende ruder. Mange aner ikke at disse vinduer ikke kan tåle kemikalier eller sæbe, da det vil ætse sig ind i overfladen på det tynde lag af nano som er på vinduet. Vi har derfor taget en snak med vinduespudser Holbæk, han vil her komme med en lille liste til hvad man skal være opmærksom på.

Vi spurgte ham indtil hvordan man pudser selvrensene vinduer. Til det svarede hane ( selvrensende vinduer er virkelig en plage for os i faget, på nogle vinduer er det nærmest umuligt og se det. Og det har givet problemmer til en del vinduespudser, disse vinduer er der kun to løsninger til. Rentvandsanlæg eller pudse med rent vand. Da alle jo ikke ligger inde med et rentvandsanlæg til 80.000 kr, så er den eneste løsning at pudse det med vand uden sæbe eller andre tilsatte stoffer. Det vil gøre opgaven lidt mere besværlig, men det kan lade sig gøre.)

Det andet vi spurgte om var hvordan man bedst undgår ridser i ruderne til det svare vinduespudsning Ringsted ( Der er den letteste løsning at købe en kvalitet skraber med noget blødt gummi, det skal gerne være en skraber hvor man kan skifte gummi på skraberen uden og købe et helt nyt. Det vigtigeste er det bløde gummi, mange tror fejlagtigt at hårdt gummi er bedst. Ellers gælder det bare om at øve sig, og lære og bruge skraberen rigtigt, men jeg vil nu anbefale og hyre en vinduespudser til det, hvis det kun er et par gange om året, alt det med ridser og forsikring selskaber er virkelig ikke besværet værd. )

Det var så lidt råd fra en professionel fagmand. Brug de gode råd som er beskrevet her, og spar på hovedpinen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>