Strategi, sparring, eksekvering?


Dit behov bestemmer samarbejdsmodellen

Som kunde skal du have den løsning, som passer præcis til dine udfordringer. Jeg tilbyder derfor en bred vifte af marketingydelser, der strækker sig fra strategi og marketingplanlægning til sparring og eksekvering.

Uanset dit behov tager jeg udgangspunkt i velafprøvet metode, der forholder sig til både din forretning og dine marketingmuligheder. Jeg kan ikke kraftigt nok understrege, hvor vigtigt det er at have styr på forretningstrategien og go-to-market-planen, før du investerer i konkrete marketingaktiviteter. 

Sparring eller operationel marketingplan

Metoden sikrer, at I som virksomhed får et solidt fælles fundament baseret på fakta, så I fremover ved, hvordan I skal prioritere jeres indsatser, ressourcer og budget.

I får med andre ord et klart billede af, hvor det kan betale sig at sætte ind. Måske har I kun behov for sparring i forhold til at skaffe kvalificerede salgsleads, eller måske er jeres behov en detaljeret marketingplan indeholdende månedlige indsatser, der beskriver, hvem der gør hvad og hvornår. Det finder vi ud af i fællesskab.

Selvom mit mål er, at I skal blive selv-hjulpne, kan jeg også tilbyde hjælp til eksekveringen. Jeg har allieret mig med en række eksperter, der dækker alt fra tekst og kampagner til web-optimering og SoMe.
Vil du høre mere om mulige samarbejdsmodeller så tøv ikke med at kontakte mig